Четвер, 28.03.2024, 23:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Малоборовицька ЗОШ І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Новини школи

2017рік

   Ні для кого не секрет, що всі школярі з величезним нетерпінням чекають настання Нового Року. Зимові канікули, ялинка, прикрашена кульками та гірляндою, святковий настрій, і, звичайно ж, новорічний ранок в школі.

   Всі починають підготовку до нього ще на початку грудня, придумуючи собі оригінальний наряд, маску і святкове привітання. Сценарій нашого шкільного новорічного свята був веселим і цікавим, а конкурси та ігри – різноманітними.

 

 

   Насичений подіями рік добігає кінця і настає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

   Цього святкового дня в нашій школі відбувся  концерт “Миколай зійшов з небес”. На святі були присутні батьки, вчителі, учні.

     Щира подяка казковим героям від педагогічного, батьківського та учнівського колективів!

 

     14 грудня в Україні традиційно проводиться День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Учні школи взяли активну участь у цьому святі.


  

   6 грудня у календарі позначено як День Збройних сил України. І вже стало традицією вітати у цей день усіх чоловіків, хлопців.  З нагоди цього свята в школі було проведено ряд заходів: виховний захід за участю лише дівчат школи на тему "Ви - наша гордість і опора", вікторина «Нумо, хлопці!», виставка літератури, що присвячена подвигам захисників Вітчизни, конкурс вітальних листівок.

 

                                                            21 листопада - День Гідності та Свободи

   Протягом листопада в нашій школі відбулись заходи щодо вшанування Героїв Майдану: проведено урок - реквієм пам’яті подій Революції Гідності та Свободи, на який були запрошені учні 5-11 класів. ; виховні години та години спілкування на тему: «Наш дух не зламати, свободу не вбити»; тематичні виставки літератури в бібліотеці; конкурс відео презентацій на тему: «Я і Революція Гідності»; конкурс малюнків на тему: «Ми – діти України».

 

  17 листопада 2017 року в нашій школі було проведено перевірку системи оповіщення. З цією метою  для учнів та всіх працівників школи було проведено евакуацію з приміщення школи на випадок пожежі. До евакуації долучилися також діти та працівники дитячого садочка «Сонечко», який знаходиться в приміщенні школи. Також для працівників школи було проведено навчання з гасіння умовної пожежі під стінами школи.

   

 В рамках місячника шкільного бібліотекаря під гаслом "Подаруй книгу бібліотеці" відбулася шкільна ярмарка"Майстер - шеф".

Кошти, які учні вилучили з ярмарки були направлені на закупівлю художніх книг для бібліотеки. До акції долучилися всі учні школи.

 

День українського козацтва відбувся у стінах нашої школи.

 

У нашій школі відбувся захід на тему "Заходь у гості щедра осінь". Кожен клас мав можливість представити власну композицію та захистити її номером художньої самодіяльності. Були визначені переможці композицій та нагороджені грамотами:

- "Осіння комора"(діти дитячого садочка);- "Осінні фантазії України"(учні 7 класу); - "Дарунок для родичів"(учні 8 класу); - "Шкільна родина"(учні 9 класу)

 

Графік проведення тестування з фізичної підготовки учнів Малоборовицької ЗОШ І - ІІІ ступенів                                                                                                                                                                                                                                                                                           Затверджено

                                                                                                         Директор школи         Н.В.Колодяжна

                                                                                                           Наказ № 86 від 05.10.2017

Графік

проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості

учнів Малоборовицької ЗОШ І – ІІІ ступенів у 2017 році

Вікова категорія

     Дата

Вид тестування

 

Відповідальні особи

 

1

5 – 11 класи

11.10.2017

На швидкість, силу ніг і витривалість

Михалюк О.І.

Момотюк Н.П.

2

5 – 11 класи

12.10.2017

На силу рук, силу м’язів тулуба, спритність, гнучкість

Стецюк С.Д.

Михалюк О.І.

Момотюк Н.П.

   День учителя 2017 святкують 1 жовтня. Напередодні, в п'ятницю 29 вересня, у нашій школі відбулося свято в День учителя. Привітання, квіти і гарні побажання - ось найкращий подарунок в це професійне свято всіх педагогів!

О, вчителі! Невже ви не втомились
У юні душі сіяти зерно?
Для цього ви на світі і з'явились,
Щоб в учнях буйно проросло воно.

О, вчителі! І слів не підібрати,
Епітетів, метафор, порівнянь,
Щоб вдячності рядочки проказати
За те, що щедро віддаєте нам.

О, вчителі! Прекрасного ви гідні,
Бо вибрали в житті свою мету;
І нині я за всіх скажу: - Спасибі, рідні,
За вашу місію подвижницьку й святу!

   

   У 2017 році Міжнародний День Миру проходить під гаслом – «Разом на благо миру: повага, безпека і гідність для всіх». Однією з невід’ємних акцій Дня Миру, починаючи з 1986 року, є символічна Хода Миру, ініціатором якої став індійський філософ-миротворець Шрі Чінмой. Щороку в цей день люди в усьому світі беруть участь у Ході, висловлюючи, таким чином, власну відданість ідеям миру, солідаризуючись з іншими людьми на різних континентах і в інших країнах, і підтримуючи Організацію Об’єднаних Націй у її зусиллях, спрямованих на досягненні й встановленні миру.

   У нашій школі День миру розпочався з символічної ходи, була проведена урочиста лінійка, уроки миру, а також флешмоб "Голуб Миру".

   З 5 по 12 вересня в Малоборовицькій ЗОШ І – ІІІ ступенів  проходив Тиждень фізкультури та спорту, який присвячувався здобуткам українських спортсменів та вихованню підростаючої олімпійської молоді на майбутнє. Під час  тижня  учні школи отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те , як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

   В рамках тижня фізкультури та спорту в нашій школі вчителем фізичної культури Сцецюком С,Д. проведені Олімпійські турніри, також було проведено загальношкільний урок «Діти – олімпійська нація України». Ще учні школи брати участь у змаганнях по волейболу, футболу, шахах, конкурсі малюнків«Я майбутній олімпієць».

   До Олімпійського тижня долучилися і діти дитячого садочка «Сонечко». Виховатилем ДНЗ були проведені змагання «Веселі старти».

  На закритті Тижня фізкультури та спорту були  нагороджені кращі спортсмени школи, які показали хороший результат та фізичну підготовку:Юзюк Назарій (9 кл.), Лучен Ольга (9 кл.), Юзюк Юлія (8 кл.), Павлюк Вікторія (8 кл.), Свідерська Яна (7 кл.), Півень Діана (7 кл.), Шевчук Михайло (7 кл.), Романюк Сергій (6 кл.), Левчук Яна (6 кл.), Свідерський Денис (2 кл.), Ніколюк Іван (2 кл.), Юзюк Володимир (3кл.), Чернова Аліна (3 кл.).

 

з/п

Назва заходу

Дата проведення

Клас

1.

Урочиста лінійка

«Здорові діти – здорова нація»

05.09.2017р.

2-11

ДНЗ

2.

Олімпійський урок

«Діти – олімпійська нація України»

06.09.2017р.

5-11

3.

Розгадування ребусів на спортивну тематику

06.09.2017р.

2-4

4.

Змагання «Веселі старти»

07.09.2017р.

ДНЗ

5.

Конкурс малюнків

«Я майбутній олімпієць»

07.09.2017р.

2-11

ДНЗ

6.

Турнір по волейболу

08.09.2017р.

5-11

7.

Турнір «Біла тура»

08.09.2017р.

2-4

8.

Проведення виховних годин

«Здоровим бути – зі спортом дружити»

11.09.2017р.

2-11

9.

Турнір по футболу

 

11.09.2017р.

5-11

10.

Закриття тижня фізкультури та спорту та нагородження кращих спортсменів школи

12.09.2017р.

2-11

 

1 вересня - День Знань, з якого починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і зазвичай нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. 

В цей складний час хочеться, щоб в кожному серці зберігалася любов до рідної Батьківщини, щоб лани її розквітали, птахи співали, а наші діти жили у спокої і злагоді!!!

День знать у нашій школі проходив за таким планом:

-  урочиста хода;

-  святкова лінійка;

- перший урок.

   

 </

Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz